Politică de confidențialitate

REGULAMENT, PRIVIND  POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE

 

Site-ul www.artdent.md este dedicat acordării serviciilor stomatologice. Prin utilizarea acestui site, Dvs (în continuare “Utilizator”) acceptați Regulamentul, privind Politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal, prezentat în continuare.

Acest document se referă la colectarea şi utilizarea datelor personale pe care ni le furnizați în mod direct sau indirect în momentul în care folosiți serviciile oferite de către acest site web.

Vă rugăm să rețineți, că datele de informație, furnizate aici, sunt solicitate pentru consultare, colectare și prelucrare de către Instituția Medicală Art Dent, în calitate de operator de date cu caracter personal, cu numărul de înregistrare 0000017-002. 

Informațiile solicitate sunt prelucrate în conformaitate cu prevederile Legii nr.133/2011 privind protecția datelor cu caracter personal cu respectarea strictă a principiilor legate de drepturile fundamentale. 

  1. Informații generale

1.1. Utilizarea site-ului artdent.md de către Utilizator înseamnă acceptarea prezentului Regulament cu privire la politica de confidențialitate (în continuare – Regulamentul).

1.2. În caz de dezacord cu termenii Regulamentului, Utilizatorul trebuie să înceteze utilizarea acestui site.

1.3. Prevederea se aplică exclusiv site-ului artdent.md. Administrația nu este responsabilă pentru site-urile terțe la care Utilizatorul poate face clic pe linkurile de pe site.

  1. Date personale furnizate de utilizator

Pentru a face o programare online pe site-ul artdent.md, Utilizatorul lasă informațiile : 

nume, prenume

număr de telefon 

adresă de e-mail. 

Prin trimiterea datelor cu caracter personal pe site, Utilizatorul acceptă prelucrarea acestora de către instituția medicală Art Dent. Prelucrarea presupune utilizarea datelor pentru ca clinica să-și îndeplinească obligațiunile față de Utilizator, specificate în punctul 3 din prezentul regulament.

Datele sunt preluate doar în cazul când acceptaţi voluntar şi în cunoştinţă de cauză transmiterea acestora către noi. Paginile din cadrul site-ului, unde este nevoie de aceste informaţii conţin o legătură către documentul de faţă, pentru a putea fi analizat, în caz de necesitate.

 

  1. Scopul prelucrării datelor cu caracter personal

Instiotuția medicală Art Dent folosește datele personale, furnizate de Utilizator, strict pentru următoarele scopuri:

3.1. Stabilirea feedback-ului cu Utilizatorul și procesarea cererilor și solicitărilor sale.

3.2. Notificarea Utilizatorului despre starea de procesare a cererilor.

3.3. Oferirea Utilizatorului de suport tehnic personal în cazul întrebărilor legate de utilizarea site-ului.

3.4. Informarea Utilizatorului despre oferte speciale, promoții, reduceri și știri ale Clinicii stomatologice Art Dent.

Informaţiile confidenţiale preluate de pe site sunt folosite în sensul utilizării cu succes a serviciilor oferite, dar şi pentru a lua legătura cu Utilizatorul în caz de necesitate.

  1. Reguli de utilizare a datelor cu caracter personal

Administrația site-ului artdent.md garantează utilizarea informațiilor personale strict în scopurile specificate la punctul 3 din Regulament și se obligă să nu divulge datele personale către persoane sau companii terțe, cu excepția cazurilor prevăzute de legislația Republicii Moldova.

  1. Protecția datelor cu caracter personal

5.1. Administrația site-ului ia măsurile necesare și suficiente pentru a proteja informațiile personale ale Utilizatorului de accesul, distribuirea ilegală accidentală sau intenționată și alte acțiuni ilegale ale persoanelor neautorizate.

5.2. Administrația site-ului asigură stocarea fiabilă a informațiilor personale ale Utilizatorului, nu dezvăluie date fără permisiunea prealabilă a acestuia și nu publică date, cu excepția celor specificate la alineatul  6.1. din prezentul  regulament.

5.3. În cazul pierderii sau dezvăluirii datelor cu caracter personal, Administrația site-ului împreună cu Utilizatorul iau toate măsurile necesare pentru prevenirea pierderilor și a altor consecințe negative. 

  1. Responsabilitatea pentru încălcarea politicii de confidențialitate

6.1. Administrația site-ului  nu este responsabilă pentru informațiile furnizate de utilizator pe site într-o formă publică și datele dezvăluite cu acordul utilizatorului.

  1. Cookies

Folosim tehnologia cookies în cadrul raportării statistice privind pagina web. Fişierele Cookies sunt transmise de către un site web către hard discul vizitatorului, cu scopul stocării anumitor informaţii. Cookies reprezintă un standard industrial şi sunt utilizate pe larg de majoritatea site-urilor web, inclusiv de al nostru (în sensul simplificării accesului unui utilizator la site). Această tehnologie permite adaptarea conţinutului prezentat pe site la necesităţile Dumneavoastră. Totuşi, dacă nu doriţi colectarea datelor prin intermediul fişierelor Cookies, aveţi posibilitatea să dezactivaţi această tehnologie în browserul Dumneavoastră. Reţineţi însă că fişierele Cookies ar putea fi necesare pentru furnizarea anumitor facilităţi ale serviciilor.

  1. Informații suplimentare

8.1. Ne rezervăm dreptul de a efectua modificări sau actualizări asupra prevederilor prezentului Regulament de confidențialitate, fără o înștiințare prealabilă. 

8.2. Pentru mai multe detalii și informații, orice persoană interesată se poate adresa printr-un email la office@artdent.md sau prin telefon la orice număr indicat pe site-ul: www.artdent.md. 

Persoanele ale căror date personale sunt prelucrate, beneficiază de dreptul de ași exercita drepturile de modificare, intervenite, printr-o cerere semnată, datată și scrisă, adresată operatorului de date.

Vă încurajăm să citiți acest Regulament  înainte sa folosiți site-ul nostru. Folosind acest site, sunteți de acord cu termenii și condițiile acestui  Regulament.