ALBIRE DENTARĂ

 Albirea dentară este una din cele mai populare proceduri de estetică dentară, care are ca scop, schimbarea în nuanță a dinților.

   Dinții albi iți oferă un aspect sănătos, bine ingrijit și atractiv. Îți sporesc încrederea în sine și îți pot deschide noi oportunități. De aceea, tot mai mulți oameni aleg să-și albească dinții. 

   În Clinica Art Dent albirea dentară profesională se realizează cu ajutorul tehnologiei germane – sistemul de albire White smile fläsh.

   Albirea dinților cu lampa fläsh este dovedită a fi cea mai eficientă si sigură pentru dinți si gingii, ceea ce au confrmat-o numeroase studii. Nu afectează smalțul dentar, iar rezultatul se menține timp îndelungat. 

     Înainte de tratament, dinții sunt examinați pentru a vă asigura că nu există carii sau alte probleme și se efectuează curățarea profesională a dinților, pentru a înlătura orice depuneri.

     Albirea cu sistemul White smile fläsh presupune aplicarea pe dinți a unui gel, care urmează a fi activat cu lampa. În doar o oră obții un zâmbet alb, sănătos și atractiv.

     De asemenea, există și opțiunea albirii dentare la domiciliu cu gutiere individuale și gel Opalescence (U.S.A.). Pentru aceasta, se  confecționează gutiere individuale, adaptate suprafețelor dentare ale pacientului. Gelul  Opalescence se aplică în gutierele personalizate, ce vor fi mentinute pe arcada dentară pe durata  nopții. Albirea dinților se realizează treptat, efectul fiind de durată.

Toate serviciile